Trio-Zabava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

*Zenama je shopping ko muskarcima sex***

2 posters

Go down

*Zenama je shopping ko muskarcima sex*** Empty *Zenama je shopping ko muskarcima sex***

Порука by Carica Tue Jul 15, 2008 1:21 pm

Tri od četiri mlađe žene o šopingu razmišljaju jednako često koliko i muškarci o seksu, pokazalo je istraživanje britanskog internetskog izdanja magazina „Kosmopoliten”. U istraživanju je takođe utvrđeno da se misli o kupovini nove haljine ili para cipela ženama javljaju svakih 60 sekundi. Bilo da se radi o novom paru skupih cipela ili jeftinoj majici, „šoping terapija” očigledno dominira ženskim mislima - zaključak je ovog istraživanja. Žene između 19 i 45 godina o šopingu razmišljaju svakih 60 sekundi, dok muškarcima seks pada na pamet otprilike svake 52 sekunde. Ako se uzme da prosečna žena spava oko osam sati noću, to bi značilo da samo na šoping pomisli oko 960 puta dnevno ili 6.720 puta nedeljno.

Ono što, međutim, zabrinjava jeste to da je gotovo polovina žena priznala da im je draže da šopinguju nego da provode vreme s partnerom, a skoro jednako toliko žena otkrilo je da svoje šoping izlete kriju od partnera, kao i iznos potrošenog novca. Takođe, radije kupuju same nego s partnerom.

Istraživanje „Kosmoplitena” pokazalo je da žene zapravo uživaju u kupovini nečeg novog, bez obzira da li im je to potrebno i da li će to ikada obući. Zanimljivo je da je polovina ispitanica priznala da ne nosi sve što ima u ormaru, a jedna od deset otkriva da joj nova krpica dosadi već posle nekoliko dana. (PressOnline)
Carica
Carica
Admin

Број порука : 118
Локација : Zemlja nasih snova

https://trio-zabava.forumsc.net

Назад на врх Go down

*Zenama je shopping ko muskarcima sex*** Empty Re: *Zenama je shopping ko muskarcima sex***

Порука by ***13*** Wed Jul 23, 2008 12:52 pm

pa shopping i jeste kao sex...
cipele i snadale...to je sex za noge (tako kaze Sam iz SATC)
shoppinng smiruje, i ja se uvijek osjecam tako sretana i vesela kada sebi nesto kupim....inace sam uvijek nasmijana i vesela.... flower Very Happy
***13***
***13***
Admin

Број порука : 94
Локација : 13.sprat

Назад на врх Go down

Назад на врх